Advertisement

Esenyurtta Yangin Son Dakika : Vslzqephry2ggm / 25 ekim 2018 perşembe 10:04.

Esenyurtta Yangin Son Dakika : Vslzqephry2ggm / 25 ekim 2018 perşembe 10:04.. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi sokaktaki 7 katlı binanın girişinde elektrik panosundan yangın çıktı. Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında başlayan yangın büyüyerek diğer fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı.

.ve esenyurt yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Son Dakika Istanbul Esenyurt Ta 5 Katli Binanin Catisinda Yangin Panigi
Son Dakika Istanbul Esenyurt Ta 5 Katli Binanin Catisinda Yangin Panigi from iaahbr.tmgrup.com.tr
Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı. Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Avcilar'dan esenyurt'a giden i̇ett otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. .ve esenyurt yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı.

İstanbul son dakika haberleri :

En son esenyurt haberleri anında burada. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Esenyurt'ta doğalgaz patlaması sonucu 4 katlı binada yangın çıktı. İstanbul esenyurt 'ta yangın çıktı. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Son dakika haberi i̇stanbul 'dan geldi. 15 şubat 2020 117 0. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. 06.08.2021 13:07 | son güncelleme : İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi sokaktaki 7 katlı binanın girişinde elektrik panosundan yangın çıktı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. 06.08.2021 13:07 | son güncelleme : Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Giccz6jp5zdklm
Giccz6jp5zdklm from foto.sondakika.com
İstanbul esenyurt'ta meydana gelen olayda, 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. En son esenyurt haberleri anında burada. Esenyurt'ta doğalgaz patlaması sonucu 4 katlı binada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz? İstanbul son dakika haberleri : İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında başlayan yangın büyüyerek diğer fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt 'ta yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında yangın çıktı. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. Sokak'ta bulunan lojistik deposuna ilişkin yangın ihbarı üzerine olay yerine güvenlik, sağlık, itfaiye, afad kbrn, esenyurt belediyesi ekipleri sevk edildi. Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Esenyurt'ta doğalgaz patlaması sonucu 4 katlı binada yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da i̇stanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. 25 ekim 2018 perşembe 07:42son güncelleme: İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. 06.08.2021 13:07 | son güncelleme : Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Avcilar'dan esenyurt'a giden i̇ett otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. İstanbul esenyurt 'ta yangın çıktı.

Wxs3xxsk1us6xm
Wxs3xxsk1us6xm from foto.sondakika.com
İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Sıcaklık gölgede 50 dereceyi aştı: Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen olayda, 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

En son esenyurt haberleri anında burada.

Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta doğalgaz patlaması sonucu 4 katlı binada yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın meydana geldi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen olayda, 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu.

İstanbul esenyurt 'ta yangın çıktı esenyurtta yangin. Caddede bulunan lojistik şirketine ait ambarda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmez bir sebeple yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar